Selecteer een pagina

“Tijd om service management weer om service te laten draaien”

Onze inspiratie

Wij geloven erin dat ondersteunende afdelingen meerwaarde moeten bieden aan de organisatie waar zij deel van uitmaken. Delftware Consulting is opgericht om juist dit te bereiken. Met slimme consultancy veranderen wij deze afdelingen en zetten ze in hun kracht.

Wij zijn een jonge startup die opereert onder de vleugels van TOPdesk Nederland. Opgericht in 2015 groeien wij sindsdien in medewerkers, opdrachten en tevreden klanten. Met onze solide basis kunnen wij ons volledig concentreren op onze opdrachten en zetten wij ons altijd volledig in om succes te behalen samen met onze klanten

Onze visie

Wij geloven in Service Excellence: De ultieme vorm van dienstverlening waarbij de ondersteuning als basis perfect is en de ondersteunende afdelingen een groot gedeelte van de tijd en energie kunnen steken in het leveren van meerwaarde voor de organisatie. De ondersteunende afdeling van een ziekenhuis moet zorgen voor betere zorg van patiënten, die van een onderwijsinstellingen voor beter onderwijs en die van een commerciële organisatie voor hogere omzet en winst.

Onze consultants zijn elke dag bezig organisaties te helpen stappen te zetten richting service excellence. Bij alles wat we doen is dit het doel en we rusten niet totdat we iedere organisatie hebben geholpen dit te bereiken!

Ons Team

Daniël Huijbens

Daniël Huijbens

Directeur

Daniël is overtuigd dat servicemanagement weer om service moet gaan draaien en helpt organisaties om dit doel te bereiken.

Kim den Brok

Kim den Brok

Consultant

Kim is projectmanager en veranderspecialist en weet iedereen een actieve rol te laten spelen bij ieder project

Elsbeth Hamberg

Elsbeth Hamberg

Consultant

Elsbeth is specialist op het gebied van facility management en weet als geen ander veranderingen door te voeren

Pim van der Biezen

Pim van der Biezen

Consultant

Pim is ervaren op zowel ICT, FM als HR gebied en kan deze werelden op geheel eigen wijze samen laten komen

Sonny Westerhout

Sonny Westerhout

Business Development Manager

Sonny helpt organisaties met zijn enthousiaste en klantgerichte houding aan een hogere klanttevredenheid.